0164 252625

Op naar de 25 jaar

Ik ben Angelique Havinga en werk sinds 23-09-2002 met veel plezier bij Wekke/BBM schoonmaakdiensten. Of zoals ik het zelf zeg gezellig werken met leuke collega’s dat voelt als een grote familie bij Wekke|BBM schoonmaakdiensten B.V.

Ik maak de klanten onder andere blij met schone kantoren, vakantiewoningen, bouwschoon opleveren van nieuwe panden. Daarnaast begeleid en train ik mijn collega’s op het juist uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden vanuit mijn rol als (meewerkend) voorvrouw. Het is van essentieel belang dat men weet wat en wanneer men iets schoonmaakt of schoon moet maken. Gewoon met een andere kijk op basis van ervaring en instructie observeren wat we gaan schoonmaken. Schoonmaken is een vak, is fijn om te doen en daarnaast geeft het ook een goed gevoel alles netjes achter te laten voor onze klanten. Daar doen we het tenslotte voor.

Dus na deze 25 jaar gaan we nog gezellig even door.

In mijn prive tijd ben met heel erg veel plezier en enthousiasme bezig in de carnavals stichting CC Giegeldonk met inkoop (ik laat deze speciaal maken) en verkoop van spulletjes in mijn eigen kraampje en niet te vergeten de loterij voor de ouderen onder ons in de Haagse Beemden Breda.

Naast deze bijzondere activiteiten ben ik ook zeer actief met haken en knutselen.

< Terug naar overzicht
Facebook icoon
Twitter icoon
Linkedin icoon
Youtube icoon