https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/Wekke-gevelreiniging-600x899.png

U kunt uw gevel op verschillende manieren laten reinigen bij Wekke | BBM Schoonmaakdiensten. Welke methode het beste bij u past, is afhankelijk van de soort gevel en vervuiling. Voor alle soorten biedt Wekke | BBM Schoonmaakdiensten de perfecte oplossing in gevelreiniging!

Gevelreiniging

Er zijn verschillende soorten gevels en vervuiling. Dat maakt gevelreiniging veel omvattend. Denk daarbij bv. aan monumenten of historische gebouwen die vaak over specifieke detailleringen beschikken. Kenmerken die vanzelfsprekend intact moeten blijven. Of het nu monumentale gevels of nieuwbouw betreft, Wekke | BBM Schoonmaakdiensten verwijdert alle vormen van vervuiling op een duurzame en veilige manier.

Onderzoek

Voordat wij bij u aan de slag gaan, doen wij eerst uitgebreid onderzoek om te bekijken welke reinigingsmethode het beste bij uw gevel past. Zo bekijken wij o.a. de eigenschappen en kwaliteit van de ondergrond, als ook de aard van de vervuiling. Om u te kunnen voorzien van een goed maatwerkadvies, is een gedegen onderzoek en een goede afstemming over uw wensen noodzakelijk. Daardoor weet u exact waar u aan toe bent.

Kostenbesparing

Laat u uw gevel periodiek reinigen, dan bent u altijd verzekerd van een frisse uitstraling van uw pand. Maar wist u ook dat u met gevelreiniging op de lange termijn veel kosten kunt besparen? Door het laten reinigen, voorkomt u dat er onherstelbare schade, binnen of buiten, wordt aangericht. Ook voorkomt u vochtproblemen. Eigenlijk geeft u uw pand een tweede leven…

Graffiti

Wanneer uw pand beklad is met graffiti, wilt u dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk verwijderd zien. Graffiti tast uw gevel aan en geeft uw pand direct een andere uitstraling. Om schade te beperken is het belangrijk om graffiti zo snel mogelijk te verwijderen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Methodes van gevelreiniging

Gevelreiniging door middel van hogedrukreiniging met onze kokendheetwatertechniek unit, waarvan de druk en temperatuur traploos te regelen zijn, is een milde vorm en wordt toegepast bij gevels die licht vervuild zijn. Dit betekent dat water naar een hoge temperatuur wordt verwarmd en de daaruit vrijkomende stoom met de hogedrukspuit tegen de gevel wordt gespoten.

Chemisch reinigen en meer

Bij chemisch reinigen wordt een chemisch middel op de gevel aangebracht om hardnekkig vuil te verwijderen. Een andere mogelijkheid is zandstralen waarbij zand en water worden toegepast als er sprake is van zware vervuiling. Ook voor overige vormen kunt u bij ons terecht.

Contact

Meer weten over gevelreinigen? Tijdens een gesprek op uw locatie informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden. Bel naar 0164 252 625, 076 303 0050, 010 286 8666 of mail naar info@wekkebbm.nl voor meer informatie.

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en collega’s. Lees hier hoe zij de samenwerking met ons ervaren.

Direct een offerte aanvragen?