https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/referenties-600.jpg

In de loop van de jaren hebben wij met veel van onze klanten een goede, langdurige samenwerking opgebouwd. Een aantal van onze opdrachtgevers laten wij hieronder aan het woord:

Van der Vorm Vastgoed Groep

“ Wij werken inmiddels alweer een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met WEKKE | BBM Schoonmaakdiensten. Onze verdieping wordt dagelijks goed onder handen genomen door de betrokken medewerkers. Men denkt met ons mee, is zeer betrokken en men laat zien het werk leuk te vinden. Er is prettig contract.
Wij raden WEKKE | BBM Schoonmaakdiensten dan ook van harte aan.”

Thornico, Richard van Capelle

Richard van Capelle is beheerder van Thornico, een bekend bedrijfsverzamelgebouw in hartje Rotterdam. Thornico loopt vooruit op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft de parkeergarage van Thornico Europa’s grootste groene gevel. Op de twee groene daken leven drie bijenvolken. Lees hier meer over onze samenwerking met deze innovatieve opdrachtgever! 

Lamb Weston / Meijer – Edwin de Kok

Wekke | BBM Schoonmaakdiensten is zeer actief in de foodsector. Zo is Lamb Weston / Meijer sinds jaren een van onze trouwe klanten. Lees hier hoe Edwin de Kok, Assistant Facility Manager, de samenwerking met ons ervaart.

Cardialysis – Frits Kesselring

Wekke | BBM Schoonmaakdiensten werkt al ruim 20 jaar voor Cardialysis, gevestigd aan de Westblaak in Rotterdam. Frits Kesselring, Manager Finance & Control: ‘Het zijn keiharde werkers die pas weggaan als ze hun werkzaamheden op een correcte wijze hebben afgerond. Die typisch Rotterdamse mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ past heel goed bij ons bedrijf.’ Lees hier meer. 

Contact Wekke | BBM Schoonmaakdiensten

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Onder het genot van een kopje koffie op uw of onze locatie informeren wij u graag over de mogelijkheden! Bel naar 076 – 30 300 50 of stuur een e-mail naar info@wekkebbm.nl voor een vrijblijvend advies.