https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/Opleveringsschoonmaak-600.jpg

Na een grote verbouwing of renovatie van uw pand kunt u natuurlijk niet wachten om hierin aan de slag te gaan. Is uw pand niet gebruiksklaar opgeleverd, dan komt een opleveringsschoonmaak van Wekke | BBM Schoonmaakdiensten goed van pas. Wij zorgen ervoor dat uw pand klaar is voor gebruik en u en uw collega’s snel in een schone omgeving aan de slag kunnen!

Opleveringsschoonmaak

Na een flinke verbouwing of renovatie is het pand vaak nog niet schoon. Een opleveringsschoonmaak biedt daarbij uitkomst. Onze betrokken collega’s weten van aanpakken en hebben oog voor detail. Zij zorgen ervoor dat uw pand binnen een mum van tijd weer klaar is voor gebruik! Een opleveringsschoonmaak is ook ideaal als u uw pand wilt verkopen of verhuren. Met een schoon en fris pand, weet u zeker dat een goede indruk maakt en het pand in een verzorgde staat gepresenteerd kan worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze specialisten hebben al meer dan 35 jaar ervaring in opleveringsschoonmaak. Alle stappen die nodig zijn om uw pand fris en schoon op te leveren, pakken zij voor u op. Denk daarbij aan:

– Het verwijderen van de cementsluier van wand- en vloertegels;
– Het schoonmaken van ramen, deuren en vloeren;
– Stof verwijderen;
– Het verwijderen van verf- en kitresten;
– Bouwresten opruimen;
– Etc.

Onze collega’s zijn zeer betrokken en denken altijd met u mee. Als zij een klein mankement zien, lossen zij dit ook meteen voor u op. Bij Wekke | BBM Schoonmaakdiensten doen we dat ‘gewoon’!

Contact opleveringsschoonmaak

Wilt u zo snel mogelijk aan het werk in uw nieuwe kantoor? Of uw pand in perfecte staat aan potentiële huurders of kopers presenteren? Dat kan! U kunt ons bereiken via info@wekkebbm.nl of via het telefoonnummer 076 – 30 300 50. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie!

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en collega’s. Lees hier hoe zij de samenwerking met ons ervaren.