https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/home_image_3-e1519387875110.png

De ramen van uw bedrijfspand zijn een weerspiegeling van uw organisatie. Glasbewassing is daarmee een investering in de uitstraling van uw organisatie. En Wekke | BBM Schoonmaakdiensten helpt u graag daarbij!

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig. In goed overleg stellen wij samen met u een werkprogramma op waarin uw wensen, frequentie en het eindresultaat zijn opgenomen. Vanzelfsprekend denken wij daarbij aan alle details. Zo nemen wij ook de dakgootreiniging, het verwijderen van bladafval op het dak en het vrijmaken van hemelwaterafvoeren op in ons voorstel. Indien gewenst nemen wij daarin ook andere zaken, zoals de bewegwijzering en reclamezuilen en -uitingen voor u mee.

Continuïteit

Continuïteit in de vorm van vaste gezichten vinden wij belangrijk. Gaat u met ons de samenwerking aan, dan bent u verzekerd van vaste medewerkers. Goed opgeleide mensen die weten wat er speelt en wat u belangrijk vindt. Met behulp van de laatste technieken en goed materiaal verwijderen zij zichtbaar en onzichtbaar vuil met een verbazingWEKKEnd schoon resultaat.

Glasbewassing

Daarnaast beschikken wij over alle middelen, van hoogwerkers tot telescoopbewassing, om de ramen tot in de puntjes te reinigen. Wat we precies schoonmaken? Standaard het binnengevelglas, het separatieglas en de buitenbeglazing. Natuurlijk wassen we meteen de omlijstingen mee!

Spinrag

Sommige bedrijfspanden hebben veel last van spinnen. Spinrag zorgt voor een onverzorgde aanblik. Wij voeren een milieuvriendelijke, preventieve behandeling uit die u vrijwaart van spinnen.

Prettigere werkomgeving

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Schone ramen laten meer zonlicht door wat voor een prettigere werkomgeving zorgt en tevreden werknemers.

Contact glasbewassing

Wilt u ook een prettige omgeving voor uw collega’s en uw bezoekers een verzorgde uitstraling geven als zij de parkeerplaats op komen rijden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en collega’s. Lees hier hoe zij de samenwerking met ons ervaren.

Direct een offerte ontvangen?