https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/Dieptereiniging-600.jpg

Hygiëne is voor elke organisatie belangrijk. Ook als de ruimtes dagelijks worden schoongemaakt, nestelen vuil en bacteriën zich op plekken die niet zo goed bereikbaar zijn. Dieptereiniging geeft dan ook het beste, hygiënische resultaat. Ook op moeilijk bereikbare plekken.

Waarom dieptereiniging?

Naast een perfecte hygiëne, bestaat de mogelijkheid dat dieptereiniging een onderdeel is van uw verzekering. Denk ook aan de HACCP-regelgeving. Zo verhoogt de brandveiligheid van een grootkeuken als periodieke dieptereiniging wordt toegepast.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn o.a.:

– Reiniging en ontkalken van de (keuken)apparatuur;
– Schoonmaken en herstellen van de kitranden;
– Intensieve reiniging van wanden, vloeren en moeilijk bereikbare plaatsen;
– Etc.

Grootkeukens

Vuil, vet en stof zetten zich in uw keuken ook af op plaatsen die niet direct zichtbaar zijn. Om uw bezoekers een optimale hygiëne te kunnen garanderen, is periodieke dieptereiniging, naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, noodzakelijk. Ook zorgt u met dieptereiniging voor een langere levensduur van uw apparatuur. Wij passen verschillende methodes toe om ervoor te zorgen dat uw keuken weer op en top schoon is en alle elementen in uw keuken weer functioneren.

Sanitair

Over het algemeen volstaat dagelijks, regulier onderhoud voor sanitaire ruimtes. Maar om bacteriën, kalk en voegwerk grondig aan te pakken is er meer nodig. In goed overleg bekijken we samen welk programma het beste bij u past. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw sanitair perfect schoon wordt en blijft.

Vloeren

Ook kunt u door ons uw vloeren diep laten reinigen. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke behandeling het beste bij uw vloer past. Voor elk vloer hebben wij een bijpassend schoonmaakprogramma, zodat uw vloer de beste schoonmaakbehandeling krijgt.

Contact

Heeft u vragen of interesse in een van de bovenstaande dieptereinigingprogramma’s? Aarzel dan niet en neem contact met ons. Wij helpen u graag!

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en collega’s. Lees hier hoe zij de samenwerking met ons ervaren.