https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/Overig-600.jpg

Om een verbazingWEKKEndschoon resultaat voor u te realiseren, bieden wij u naast een breed pakket aan schoonmaakdiensten ook vele aanvullende services. Geen schoonmaakuitdaging is ons te groot! Hieronder treft u een overzicht van onze aanvullende diensten.

Aanvullende services

 • – Vraagbaak en advies op maat bij ‘schoonmaakproblemen’;
  – Vloeronderhoud;
  – Tapijt- en meubelreiniging;
  – Leveren van schoonmaakmiddelen en -materialen;
  – Leveren van sanitair supplies en verbruiksartikelen;
  – Aluminium en kunststof kozijnen reinigen en conserveren;
  – Reinigen van terrassen en opritten;
  – Zonnepaneelreiniging;
  – Armex sodastralen;
  – Lampenservice op elke hoogte;
  – Interne verhuizingen;
  – Sneeuw vrijmaken van parkeerterreinen;
  – Aanbrengen van vogelwering;
  – Onderhouden van straatkolken (incl. pompen en pompputten) bij in- en afritten, bij (parkeer)garages, winkelcentra en parkeerterreinen.

Calamiteitenservice

Bij calamiteiten staan wij dag en nacht voor u klaar. Via ons calamiteitennummer zijn we 24 uur, zeven dagen per week bereikbaar. Na uw melding komen we direct in actie en meldt ons specialistenteam zich binnen twee uur op locatie. Gegarandeerd.

SNA-keurmerk

Op 11 juni 2019 vindt er wederom een inspectie in het kader van het SNA-Schema/NEN4400-1 plaats door Qualitatis Inspectie B.V. Lees meer

Contact

Wilt u meer weten over een van onze aanvullende diensten? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en collega’s. Lees hier hoe zij de samenwerking met ons ervaren.