https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/Wekke-Industriële-reiniging-3.0-600X899.png

Industrieel reinigen is vakwerk dat alleen met de benodigde ervaring en expertise kan worden uitgevoerd. Kiest u voor Wekke | BBM Schoonmaakdiensten, dan kiest u voor een correcte en tijdige industriële reiniging, uitgevoerd door vakmensen.

Industriële reiniging

Industriële reiniging vraagt om grote verantwoordelijkheden: (voedsel)veiligheid staat altijd voorop. Onze medewerkers hebben allemaal een training Voedingsmiddelen Hygiëne en Veiligheid gevolgd en werken volgens de HACCP-voorschriften. We reinigen volledige productielijnen en periodiek plafonds, wanden en leidingen. Als u dat wenst, stellen we in overleg met u een HACCP-werkhandboek op dat u kunt gebruiken voor externe audits.

Alle disciplines in industriële reiniging

Het is van groot belang dat uw machines op een veilige en milieuvriendelijke wijze gereinigd worden. Hierdoor hebben zij een langere levensduur en behouden zij hun maximale technische capaciteit. Welke methode voor uw organisatie het meest passend is, is afhankelijk van vele factoren. Voor alle disciplines kunt u bij ons terecht.

Hoge– en lagedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een perfecte manier om hardnekkige aanslag te verwijderen. Met een hogedrukreiniger, zorgen wij ervoor dat de aanslag met een hoge snelheid aan waterkracht wordt verwijderd. Lagedrukreiniging daarentegen zorgt ervoor dat er met een lage druk van zowel warm als koud water op locaties wordt gereinigd waar de hogedrukspuit niet gewenst is. Dit is een zeer veilige methode die vooral gevoelige materialen goed reinigt.

CO2-stralen

CO2 stralen, ook wel droogijsstralen genoemd is het stralen van CO2. Door een speciale droogijsstraalmachine worden droogijskorrels met grote kracht tegen het vuil aan gespoten. Door het grote temperatuurverschil ontstaat een temperatuurgradiënt die ervoor zorgt dat het vuil makkelijker loskomt.

Sodastralen

Sodastralen is het stralen met natriumbicarbonaat. Het is een alternatieve manier om verf, roest of elke andere coating te verwijderen. Met veel gepaste druk worden de sodakristallen tegen het oppervlak gestraald. Dit schuurt de coating van het oppervlak af. Het voordeel van sodastralen is dat het oppervlak onbeschadigd blijft.

Schuimreiniging

Schuimreiniging wordt onder andere veel gebruikt in de voedselverwerkende industrie en voor een optimale keukenhygiëne. Het is een veilige en zeer effectieve methode. Door de langere inwerktijd zorgt het schuimsysteem ervoor dat het vuil volledig losweekt. Dit zorgt voor een verbazingWEKKEnd schoon eindresultaat.

Stoomreiniging en meer

Met stoomreinigen wordt vervuiling losgeweekt in plaats van weggespoten. Het losgeweekte vuil wordt vervolgens opgezogen en / of verwijderd. Ook voor het reinigen van condensors, mechanische reiniging en ultrasoon reinigen (geluidsgolven in water met reinigingsvloeistof) bent u bij Wekke BBM Schoonmaakdiensten aan het juiste adres.

Industriële reiniging

Wij gaan verder dan alleen reinigen. Zo denken wij in de breedste zin van het woord mee over het reinigingsproces en bekijken wij samen met u hoe u kunt besparen op tijd en kosten. Onze hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening zorgt ervoor dat vele opdrachtgevers uit diverse branches de weg naar Wekke | BBM Schoonmaakdiensten weten te vinden.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? Tijdens een gesprek op uw locatie informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden. Bel naar 0164 252 625, 076 303 0050, 010 286 86 66 of mail naar info@wekkebbm.nl voor meer informatie.

U kunt hier lezen hoe onze opdrachtgevers en collega’s de samenwerking met ons ervaren.

Direct een offerte aanvragen?