https://wekkebbm.nl/wp-content/uploads/kantoor-schoonmaak-600.jpg

Een goede eerste indruk maken? Dat doet u met een schoon kantoor! Een fris en verzorgd gebouw is het visitekaartje van elke onderneming en levert een belangrijke bijdrage aan het werkklimaat van uw medewerkers.

Kantoor schoonmaak

Wist u dat een schoon kantoor een positief effect heeft op de gezondheid van uw medewerkers? Een schone werkplek zorgt ervoor dat uw medewerkers minder ziek zijn en het werkgenot en -plezier toeneemt. Onderzoeken wijzen uit dat de medewerkerstevredenheid veel hoger is als zij zich in een schone werkruimte bevinden. Door de toename van flexibele werkplekken wordt een goede hygiëne steeds belangrijker.

Continuïteit

Kiest u voor Wekke | BBM Schoonmaakdiensten, dan kiest u voor continuïteit. Wij vinden het persoonlijk contact en het opbouwen van een langetermijnrelatie met u als opdrachtgever heel belangrijk. Alle schoonmaakdisciplines worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers. Daardoor bent u verzekerd van vaste medewerkers en een hoogwaardige kwaliteit. Om te checken of het beoogde resultaat tot uitvoering wordt gebracht, brengt uw rayonmanager met regelmaat een bezoek aan u en onze collega om te checken of alles naar wens verloopt.

Werkprogramma

Gaat u met ons de samenwerking aan? Dan stellen wij in goed overleg samen met u een werkprogramma op. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten. Ons team bestaat uit enthousiaste, hardwerkende schoonmakers die graag met u meedenken om een goede eerste indruk achter te laten. Onze schoonmakers zijn betrokken vakmensen. Zij doen méér dan alleen schoonmaken en denken met u mee over waar het nog beter kan.

Flexibele partner

Wij zijn zeer flexibel als het aankomt op onze werktijden. We kunnen extra vroeg beginnen, wanneer er nog niemand aanwezig is. Of we beginnen juist op het einde van een werkdag wanneer uw medewerkers het kantoor verlaten. Alles is bespreekbaar.

Contact

  • Meer weten over kantoor schoonmaak? Tijdens een gesprek op uw locatie informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.
  • Bel voor een afspraak voor regio Bergen op Zoom / Amsterdam / Zeeland / Maastricht naar 0164 252 625, voor regio Breda / Tilburg / Eindhoven naar 076 303 0050, regio Rotterdam / Utrecht / Leiden 010 286 8666 of mail naar info@wekkebbm.nl voor meer informatie.

Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en collega’s. Lees hier hoe zij de samenwerking met ons ervaren.

Direct een offerte aanvragen?