Klant Cees van der Horst Organisatie en Evenementen vertelt:

Mijn naam Manon Millecam rayoninspectrice WEKKEBBM Schoonmaakdiensten B.V. vandaag op bezoek bij Ankie van der Horst.

WEKKEBBM Schoonmaakdiensten doet sinds 23-1-2019 het schoonmaakonderhoud bij Cees Ankie en Rolf van der Horst van Cees van der Horst Organisatie en Evenementen te Breda.

Ankie vertelt ons hoe veelzijdig het bedrijf is.

Cees en Ankie zijn in een ver verleden samen begonnen met een theaterbureau, hier kon men dweilorkesten boeken, artiesten boeken zelfs steltlopers kon men op aanvraag inhuren bij dit veelzijdige bureau.

Naast het theaterbureau is men een feestwinkel gestart waar men heden ten dage een zeer ruim assortiment aantreft van alles met een feest te maken heeft.

In de loop van de tijd is dit bedrijf enorm gegroeid met veel extra diensten zoals o.a. de verhuur van luchtkussens, Oudhollandse spelen, horeca materialen, feestkleding, carnavalskleding  kortom te veel om op te noemen.

Rolf is in de zaak gekomen en is o.a. de specialist op het gebied van vuurwerk, Rolf reist hiervoor zelfs naar het buitenland om u die kwaliteit te leveren waar u recht op heeft. Van sterretje tot hele vuurwerkshows verzorgt Rolf  en uiteraard alle voorkomende zaken binnen het bedrijf  is hem niet vreemd.

Ook goedemorgen ontbijtservice waarvan u in geheel Nederland en België gebruik van kan maken verzorgen Cees, Ankie en Rolf met veel enthousiasme, dit alles uiteraard  met een fantastisch team medewerkers die zich allen thuis voelen bij deze ondernemersfamilie.

Wie zich ook erg thuis voelt is onze medewerkster Martha.

Martha is de vaste interieurverzorgster die er mede voor zorgt dat alles netjes schoon is.

Door Businessclub Moerdijk is Cees (tevens voorzitter van de club) bij ons bedrijf terecht gekomen.

Dit alles naar tevredenheid van Ankie die de contacten met ons bedrijf onderhoudt alsmede de contacten met Martha.

Martha Lopez is bij WEKKEBBM Schoonmaakdiensten begonnen als vervangster van een vriendin. Martha komt uit Peru, maar woont alweer 20 jaar in Nederland. Zij heeft een man en 3 kinderen, een dochter van 13 jaar en een dochter en zoon van 6 jaar. Nu heeft ze haar eigen panden, waaronder Cees van der Horst Organisatie en Evenementen . Ook valt Martha vaak in als vervangster van haar collega’s bij snipperdagen en vakanties. Door haar enthousiasme, vakbekwaamheid en haar mooie glimlach is zij een graag geziene interieurverzorgster bij onze klanten.

Bij ons heeft ze het erg naar haar zin, omdat ook wij een mensen- mensen (familie) bedrijf zijn.

Ankie en Martha erg bedankt voor jullie openhartigheid en het fijne gesprek.

Groetjes,

Manon