0164 252625

’30 jaar in dienst en nog steeds erg naar mijn zin’

Aan het woord Brigitte Eijsermans

Brigitte is sinds 28-11-1991 werkzaam bij Wekke|BBM schoonmaakdiensten BV op de administratie.

Ik heb het met mijn 30 jaar in dienst nog steeds erg naar mijn zin.

Ik doe alles op het gebied van salaris, urenverwerking, personeel-zaken, receptie/telefoon en allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden binnen ons bedrijf. Met 4 personen zitten we in een gezellig ruim kantoor wat erg prettig werken is, korte lijnen en alles voor elkaar over hebben, dat werkt.

Diverse locaties

Ik heb op diverse locaties gewerkt wat ook weer erg leuk en afwisselend was.

Ik ben begonnen bij de Karmel in Bergen op zoom, een gezellig pand en lekker dichtbij huis.

Daarnaast ging op vrijdag naar onze vestiging in Rotterdam wat ook erg leuk en afwisselend was.

Na ongeveer 19 jaar in Bergen op Zoom gewerkt te hebben zijn we naar Breda verhuist hier hebben we ongeveer 8 jaar gezeten, was natuurlijk weer heel anders ook voor het wat betreft het reizen tussen Bergen op Zoom en Breda. met zijn vieren in de auto elke dag heen en weer gependeld. Maar ook een erg leuke tijd gehad.

Nu zijn we sinds 1 jaar weer terug naar een gezelliger pand in Bergen op Zoom en ook weer lekker dicht bij huis. Geen reizen meer met de auto maar gewoon lekker op de fiets.

Prettige werksfeer

Er is  binnen ons bedrijf een hele prettige werksfeer met collega’s onder elkaar, we werken hard maar ook voor ontspanning is tijd ingebouwd. Wekelijks wordt de week afgesloten met een gezellige bijeenkomst met hen die hierbij aansluiten, men kan een pijltje gooien en gezellig wat drinken onder elkaar.

Omdat we op een leuke plek zitten vlakbij het water, doen we tussen de middag, om een beetje in beweging te blijven, een wandeling van een half uurtje. Gewoon er even lekker uit en het is gezond.

Toekomst

We gaan er van uit dat we nog jaren van deze plek gaan genieten en gaan de toekomst met veel werkplezier tegemoet, we doen tenslotte als een team en zo voelt het ook.

< Terug naar overzicht
Facebook icoon
Twitter icoon
Linkedin icoon
Youtube icoon