0164 252625

Even voorstellen

Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Margreet Schipper (48) en ik ben sinds 24 april werkzaam bij WekkeBBM. Zoals jullie misschien wel weten, komt de pensioengerechtigde leeftijd van Luud in het vizier, ik ben hier om zijn taken over te nemen.

Mij is gevraagd om mezelf voor te stellen; ik ben getrouwd met Florian en moeder van Anouk (20) en Youri (18). Samen met onze 3 poezen, koi karpers en kippen wonen wij heerlijk in het kleine dorp Ooltgensplaat (Goeree-Overflakkee). Mijn hobby’s zijn o.a. lezen, het bezoeken van (vooral rock-) concerten, wandelen en het bouwen van technisch lego.

Ik heb mijn opleiding gedaan op de HES te Rotterdam en ben volgens mijn papieren AA-accountant. Het werk als accountant vind ik maar niets, sinds een jaar of 18 werk ik dan ook in het bedrijfsleven. Ik heb verschillende (langere) betrekkingen gehad en zo is mijn laatste zoektocht geëindigd bij Bob en Luud.

Tot nu toe bevalt deze baan mij erg goed. Ik heb erg leuke, gezellige collega’s en de werkzaamheden zijn uitdagend genoeg om mij de week door te helpen. Ik ben in principe op maandag-woensdag-donderdag aanwezig op kantoor, en dus op die dagen bereikbaar/beschikbaar mochten er zaken te vragen of te regelen zijn. De deur van ons kantoor staat altijd open, loop dus gerust binnen als je een keer op kantoor bent!

Ik hoop hier nog een aantal jaren met veel plezier te werken, dus misschien snel tot ziens

 

Margreet

< Terug naar overzicht
Facebook icoon
Twitter icoon
Linkedin icoon
Youtube icoon