0164 252625

Zij zijn gespecialiseerd in industriële reiniging in de foodindustrie

Voor het reinigen van de bedrijven zowel Top Taste-, Top Taste Kruiningen en Lion Foods maken we al jarenlang gebruik van de diensten van WEKKEBBM Schoonmaakdiensten B.V.

Zij zijn gespecialiseerd in industriële reiniging in de foodindustrie en dragen zorg dat de periodieke schoonmaak uitgevoerd wordt door een vast team van medewerkers.

Verslaglegging-/ controle van de uitgevoerde reinigingswerkzaamheden verzorgen zij in de door hen ter beschikking gestelde HACCP werkhandboeken welke wij bij audits voorleggen aan de uitvoeringsinstanties.

Ook voor andere specialistische reinigingswerkzaamheden doen wij graag een beroep op hun expertise.

Samen dragen we zorg voor een hoge mate van hygiëne in onze fabrieken wat resulteert in onze mooie en heerlijke eindproducten.

De lekkerste gebakken uitjes komen van Top Taste.

Vakmanschap, grote betrokkenheid en passie. De beste uien, mede door onszelf zorgvuldig geteeld. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van onze krokant gebakken uitjes van hoge kwaliteit.

TOP Taste is onderdeel van de TOP Onions Groep uit ’s-Gravenpolder, een familiebedrijf met een decennialange traditie op het gebied van uienteelt en –verwerking.

TOP Taste beschikt over alle relevante certificeringen zoals IFS, BRC en SKAL. Tevens zijn wij Kosher en Halal gecertificeerd. Aldus Andre de Jong van Top Taste.

 

Lion Foods B.V. is gevestigd en Kapelle, Het bedrijf is wereldwijd een toonaangevende producent van krokantgebakken uitjes. De onderneming is gericht op hoge kwaliteit van proces en product en houdt zich doorlopend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten.

Met een wereldwijde export bedienen wij niet alleen de consumentenmarkt, maar ook Food Service en industriële klanten.

Ons bedrijf is ISO-, HACCP-, IFS-, GMP-, BRGCS- en scal gecertificeerd en investeert continu in technologie en in haar afzetmarkten. Aldus Andre de Jong van Lion Foods.

< Terug naar overzicht
Facebook icoon
Twitter icoon
Linkedin icoon
Youtube icoon